آزمایشگاه ژنتیک اصفهان | با انجام تست آمنیوسنتز چه خطراتی در پیش دارید ؟

با انجام تست آمنیوسنتز چه خطراتی در پیش دارید ؟

خطرات تست آمنیوسنتز 

تست آمنیوسنتز حامل خطرات متعددی است ، شامل :

  1. نشت مایع آمنیوتیک. ندرتا ، مایع آمنیوتیک پس از آمنیوسنتز از واژن نشت می کند. اما در بیشتر موارد مقدار مایع از دست رفته اندک است و طی یک هفته متوقف می شود و احتمالاً بارداری به طور عادی ادامه خواهد یافت.
  2. سقط جنین. آمنیوسنتز سه ماهه دوم حامل خطر کمی برای سقط جنین میباشد – در حدود 0.1 تا 0.3 درصد. تحقیقات نشان می دهند که خطر از دست دادن بارداری برای آمنیوسنتز انجام شده قبل از هفته 15 بارداری بیشتر است.
  3. آسیب سوزن. در طول آمنیوسنتز ، جنین ممکن است یک بازو یا پای خود را در مسیر سوزن حرکت دهد. با این حال ، صدمات جدی سوزن نادر است.
  4. حساسیت به Rh. به ندرت ممکن است آمنیوسنتز باعث شود سلولهای خونی جنین وارد جریان خون مادر شوند. اگر شما خون Rh منفی داشته باشید و آنتی بادی علیه خون Rh مثبت ایجاد نکرده اید ، پس از آمنیوسنتز به شما یک محصول خونی به نام گلوبولین ایمنی Rh داده می شود. با این کار از تولید آنتی بادی های Rh توسط بدن شما که می توانند از جفت عبور کرده و به گلبول های قرمز جنین شما آسیب برسانند ، جلوگیری میشود. آزمایش خون می تواند تشخیص دهد که آیا تولید آنتی بادی را شروع کرده اید یا خیر.
  5. عفونت. به ندرت ، آمنیوسنتز ممکن است باعث عفونت رحمی شود.
  6. انتقال عفونت. در صورتی که به عفونت هایی مانند هپاتیت C ، توکسوپلاسموز یا ایدز ، مبتلا باشید ، این عفونت ممکن است در طی آمنیوسنتز به نوزاد شما منتقل شود.

 آزمایشگاه ژنتیک اصفهان | آمنیوسنتز

به یاد داشته باشید ، آمنیوسنتز ژنتیکی معمولاً زمانی ارائه می شود که نتایج آزمایش تأثیر قابل توجهی در مدیریت بارداری داشته باشد. در نهایت ، تصمیم به داشتن آمنیوسنتز ژنتیکی بر عهده شماست. ارائه دهنده خدمات سلامت یا مشاور ژنتیک شما می تواند به شما کمک کند تا همه عوامل موثر در تصمیم گیری را مورد بررسی قرار دهید.

مطلب پیشنهادی: آزمایش NGS چه اختلالاتی را بررسی می کند ؟

4/5 - (3 امتیاز)